Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: -Puanlar aslanın ağzında değil, midesinde


MANİSA (A.A) - Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, ligde her müsabakanın bir öncekine göre zor geçeceğini belirterek, Puanlar aslanın ağzında değil, midesinde dedi.
     Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Erginer, ligde alınan her puanın çok önemli olduğunu söyledi.
     Erginer, kalan haftalarda her müsabakanın bir öncekinden daha zor geçeceğine işaret ederek, Puanlar aslanın ağzında değil, midesinde. Alınan sonuçlardan bu belli. En altta yer alan takım, en üstteki ekibi yenebiliyor. Tüm sonuçlar bunu destekliyor, 1461 Trabzon karşılaşması kayıpsız dönmemiz gereken bir viraj. Bu maçta seyirci desteğini bekliyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz diye konuştu.
     Soruları da cevaplandıran Erginer, kendileri gibi rakipleri 1461 Trabzonun da takım savunmasını iyi yaptığını ancak her iki ekipte de skoru değiştirecek oyuncuların yer aldığına işaret etti.
     Ligde istikrarın önemli olduğunu, geriye kalan 12 haftalık süreçte her müsabakayı ayrı ayrı değerlendirdiklerini belirten Erginer, futbolcuların performansından memnun olduğunu dile getirerek, 1461 Trabzon karşılaşmasını ikinci yarının en önemli maçı olarak görüyorum dedi.
     Reha Erginer, Gökay ve Cemin sakatlıklarının geçtiğini, Volkan, Hikmet, Hüseyin, Eray, Hasan Ali, Kahe, Murat Gürbüzerol ve Fuchsun sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşeceklerini sözlerine ekledi.
    
     -Kahe ve Hüseyin Tok
    
     Manisasporlu futbolcu Kahe ise Taraftar desteğini bekliyoruz, maçı kazanırsak diğer takımlarla aramızda 5 puan fark olacak. Öncelikli işim Manisasporu layık olduğu yere taşımak. Lig sonuna kadar 10 gol daha atarsam büyük ihtimalle Süper Lige çıkarız diye düşünüyorum dedi.
     Hüseyin Tok da tek amaçlarının galibiyet olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER