Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Genel Koordinatörü Şengün: -Denizlispordan alacağımız puan bizi stratejik olarak daha farklı yerlere getirebilir


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun genel koordinatörü Hasan Şengün, Denizlispordan alacağımız puan bizi stratejik olarak daha farklı yerlere getirebilir dedi.
     Şengün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları ve 4-0 galip geldikleri Çaykur Rizespor maçıyla moral kazandıklarını söyledi.
     Bu galibiyetin anlamlı olduğunu ancak 4 oyuncularının sakatlandığını belirten Şengün, Fatih Şen, Canberk Aydın, Musa Aydın ve Şaban Özel sakatlandı. Abdulkadir Özgen cezalı duruma düştü. Denizlispor maçında onların eksikliğini duyacağız. Ama sonuç itibarıyla kim oynarsa oynasın biz Samsunsporuz. İkinci devre kurduğumuz takım da oldukça iyi diye konuştu.
     Pazar günü karşılaşacakları Denizlispor ile aynı puanda olduklarına dikkati çeken Şengün, şunları kaydetti:
     İki takım da aynı puanda. Bu nedenle oradan puan veya puanlarla dönmemiz lazım. Bunu alacak yapıdayız. Eksikliklerimiz mutlaka bizi zorlayacak ancak Çaykur Rizespor maçında da gördük, istenildiğinde bazı oyuncularımızın oynadığı bölge değiştirilmesine rağmen çok iyi oynayabiliyor. Aynı mücadeleyi Denizlide de verirsek iyi sonuçla Samsuna döneriz. Denizlide de disiplini, konsantreyi, hırsımızı yansıtırsak en kötü 1 puanla döneriz. Denizlispordan alacağımız puan bizi stratejik olarak daha farklı yerlere getirebilir.
    
     -Hazırlıklarını tamamladı-
    
     Bu arada Samsunspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde yaptığı idmanla tamamladı. Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde 1,5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. İdmana, sakat olan Fatih Şen, Canberk Aydın, Musa Aydın ve Şaban Özel katılmadı.
     Karadeniz ekibinin yarın uçakla İzmire, oradan karayolu ile Denizliye hareket edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER