Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek: -TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında sahaya kazanmak için çıkacağız


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
     Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin, yarın GAP Arena Stadında karşılaşacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını tamamladığını belirtti.
     Takımın geçen hafta Adana Demirspor maçında sergilediği futbolun gelecek adına umut verdiğini ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:
     Futbolcularımızın moral ve motivasyonu üst düzeyde. İki hafta önce göreve gelen teknik direktörümüz Raşit Çetinerin oyun sitiliyle takımımız toparlanmaya başladı. TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında sahaya kazanmak için çıkacağız. Takımımız her geçen hafta daha iyi oyun ortaya koyuyor. Taraftarımıza Tavşanlı maçında galibiyeti hak eden bir oyun izletmek istiyoruz.
     Şimşek, hafta sonu yapılacak maçta, milli maçlar dolayısıyla ülkelerinde bulunan Tisdell, Sankoh ve Bangura ile cezalı durumdaki Kıvançın yer alamayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER