Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Göztepenin ligdeki konumuna kimsenin aldanmaması gerekiyor"


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde pazartesi günü Göztepe ile karşılaşacak Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Göztepenin ligdeki konumuna kimsenin aldanmaması gerekiyor" dedi.
     Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son 5 haftayı en iyi şekilde tamamlayıp, play-offa kalmak istediklerini söyledi.
     İlk 6 mücadelesinde bir çok ekibin puanlarının birbirine yakın olduğunu kaydeden Karafırtınalar, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Ligde 30. haftaya 5. sırada giriyoruz. Bizi takip eden takımlarla puan farkımız 1, 1461 Trabzonun sezon sonunda play-off oynayıp oynamayacağı belli değil. Zaten kalan haftalarda rakiplerin değil, bizim ne yapacağımız önemli. Biz kazandığımız sürece sezon sonunda ilk 6 içinde yer alacağız. Bu haftaki rakibimiz Göztepenin ligdeki konumuna kimsenin aldanmaması gerekiyor. Kendilerine yakışmayan bir yerdeler ama çok şanssız maçlar kaybettiler. Rakibimize saygı duyuyoruz ama çekinmiyoruz. Alınan karar gereği taraftarımız bizimle olmayacak ama bizim için fark etmiyor. Daha önce deplasmanda Şanlıurfada, 5-5 berabere biten Adana Demirspor maçında da yalnızdık. Oyuncularımın ne yapacağını biliyorum. Keyifli bir maç olacak."
     Öte yandan Bucasporlu futbolcular ve teknik heyet bir oyun merkezinde bowling oynadı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER