Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Basın Sözcüsü Yılmaz: -"Ankaragücü maçında galibiyetten başka düşüncemiz yok"


SAMSUN (A.A) - Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz, hafta sonu sahalarında oynayacakları Ankaragücü maçında galibiyetten başka düşünceleri olmadığını söyledi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynayacakları her maçın kendileri açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti.
     Ankaragücü maçını önemsediklerini vurgulayan Yılmaz, Ligin bitimine 5 hafta kaldı. Rakibimizi asla küçümsemiyoruz. Bu maç hem bizim hem onlar için zor olacak ancak kazanabilecek güçteyiz. Ankaragücü maçında galibiyetten başka düşüncemiz yok" dedi.
     Deplasmanın aksine iç saha performanslarının gayet iyi olduğuna değinen Yılmaz, "Oyuna ağırlığını koyabilecek kalitede oyuncularımız var. Musa Sinan ve Erdem Şen dışında cezalı oyuncumuz ve eksiğimiz yok. Taraftarlarımızın da 90 dakika boyunca skor ne olursa olsun futbolcularımızı olumlu tezahüratlarıyla desteklemelerini istiyorum" diye konuştu.
     Bu arada Samsunspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde çalışan futbolcular, koşu, kültür fizik ve kondisyon çalışması yaptı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER