Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Beyaz Grup lideri Balıkesirspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalyanın Kemer ilçesinde sürdürüyor -Teknik direktör İsmail Ertekin: Tek hedefimiz şampiyonluk


ANTALYA (A.A) - Balıkesirspor, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalyanın Kemer İlçesinde sürdürüyor.
     Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, AA muhabirine, ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocakta Balıkesirde başladıklarını söyledi.
     Balıkesirde 4 günlük çalışma programının ardından 6 Ocakta Antalya Kemere geldiklerini belirten Ertekin, Ayın 18ine kadar da burada olacağız. Şu ana kadar her şey çok güzel geçiyor. İnşallah ligin ikinci yarısına hazır olarak gireceğiz dedi.
     Ertekin, ligin ilk yarısını lider olarak tamamladıklarını hatırlatarak, bunun sorumluluğunu da çok iyi bildiklerini ifade etti.
     Balıkesirsporun bir şehir takımı olduğunu ve kenti şampiyonluğa hazır gördüğünü vurgulayan Ertekin, şunları söyledi:
     Tek hedefimiz şampiyonluk. Çalışmalarımızı da o doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Ligin ikinci yarısında 16 final maçına çıkacağız. Bunların sonucunda da şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Her hafta 8-10 bin taraftara oynuyoruz. Taraftarımızın desteğini hissediyoruz. Balıkesire PTT 1. Lig bile yeterli gelmez. Bu kentin Spor Toto Süper Ligde olması gerekli.
     Ertekin, ara transfer döneminde Sanica Boru Elazığsporun deneyimli kalecisi Ahmet Şahin ile Çaykur Rizespordan forvet oyuncu İlyas Çakmakı kadrolarına dahil ettiklerini anlatarak, bir aksilik olmaması halinde başka transfer düşünmediklerini bildirdi.
     Balıkesirspor ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde yarın otelin sahasında Siirtspor ile hazırlık maçı yapacak.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER