Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: -"Sezon öncesi doğru mühendislik yaparsak PTT 1. Ligde de başarılı oluruz"


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Sezon öncesi doğru mühendislik yaparsak PTT 1. Ligde de başarılı oluruz" dedi.
     Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve başladığı gün söylediği, "Takımı lider aldım, şampiyon yapacağım" sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.
     Şampiyonluğa ulaşmanın çok zor olduğuna işaret eden Ertekin, bu başarıda il yöneticilerinden takıma, taraftardan basın mensuplarına kadar herkesin payının bulunduğuna dikkati çekti.
     Kendisinden önce görev yapan teknik direktör Mesut Dilsözün de katkısının unutulamayacağını vurgulayan Ertekin, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.
     Ertekin, gelecek sezon Balıkesirspordaki görevine devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
     "PTT 1. Ligde iskeleti iyi, güçlü takımlar yer alıyor. Bu nedenle yeni ve yerinde takviyelerle takımımızı güçlendirmek zorundayız. Sezon öncesi doğru mühendislik yaparsak PTT 1. Ligde de başarılı oluruz. Bu, doğru yere doğru transfer anlamına geliyor. Hedefimiz, bu başarımızı gelecek sezon da sürdürmek. Önümüzdeki sezon yer alacağımız PTT 1. Ligde üç yabancı kontenjanımız bulunuyor. Bu kontenjanı kullanmak zorundayız. Futbol, aynı zamanda bir şov olduğuna göre yetenekli Türk oyuncularımıza da yeterince şans verilmesi koşuluyla elbette kaliteli yabancı oyuncuya evet diyoruz."
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER