Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Hatayspor Teknik Direktörü Taşyürek: -"Tepecikspor karşısında galibiyet alarak play-offa kalmak istiyoruz"


HATAY (A.A) - Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Tepecikspor karşısında galibiyet alarak play-offa kalmak istediklerini belirtti.
     Taşyürek, düzenlediği basın toplantısında, takımın başarılı olabilmesi için taraftarın, yönetimin ve ilin dinamiklerinin destek vermesi gerektiğini belirtti.
     Bu hafta Tepecikspor karşısında son maçlarına çıkacaklarını ve hedeflerinin birinci bölümüne son nokta koyacaklarını ifade eden Taşyürek, "Tepecikspor karşısında galibiyet alarak play-offa kalmak istiyoruz. Geçen hafta Çankırıspor karşısında oynadığımız maç futbolcularımızın her geçen gün üzerine koyarak devam ettiği noktaların zirvesi oldu. Futbolcularım inanılmaz bir çaba gösterdiler. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bir takım bir şeyi başaracaksa bunun topyekün olması lazım" diye konuştu.
     Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Çankırıspor karşısında oynadıkları maçta istenmeyen olayların yaşandığını hatırlatan Taşyürek, taraftarlarından Tepecikspor maçında stadı doldurmalarını istedi.
     Kulüp basın sözcüsü Şahin Akbay da teknik direktörleri ve futbolcularına güvendiklerini, onları sonuna kadar desteklediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Salim Taş / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER