Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Kulübü Başkanı Korkmaz: -"PTT 1. Lige yükselme maçlarının, Denizli yerine başka bir ilde oynanmasını istiyoruz"


BURSA (A.A) - İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, PTT 1. Lige yükselecek 3üncü takımın belirleneceği karşılaşmaların, Denizli yerine başka bir ilde oynanmasını istediklerini söyledi.
     Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, İnegölspor dahil 8 takımın katılacağı müsabakaların, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) aldığı karar gereği 20-28 Mayısta Denizlide oynanacağını hatırlattı.
     Federasyondan kendilerine gönderilen yazıda, play-offa, Polatlı Bugsaşspor yerine Aydın temsilcisi Nazilli Belediyesporun katılacağının ifade edildiğini dile getiren Korkmaz, Denizli ile Nazilli kentlerinin birbirine çok yakın olduğunu belirtti.
     Korkmaz, TFFye, müsabakalarda yer alacak tüm takımlar adına bir yazı gönderildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
     "PTT 1. Lige yükselme play-off maçlarının, Denizli yerine başka bir ilde oynanmasını istiyoruz. Gönderdiğimiz yazıda, maçları Denizlide yapmak istemediğimizi belirttik. Federasyon yetkilileri de bizi mağdur etmeyeceklerini ve gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade ettiler."
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER