Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan: Hüseyin ve Süleymanın birbirlerine olan uyumu takımın aldığı puanlarda etkili oldu


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, takımdaki oyun sistemi içerisinde Hüseyin Ateş ve Süleyman Olgunun birbirlerine olan uyumunun takımın aldığı puanlarda etkili olduğunu söyledi.
     Adnan Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımdaki futbolcuların performansının istediği seviyeye geldiğini belirtti. Futbolcularının saha içerisinde yapacakları hareketleri çok iyi bildiklerini, bunun da takım oyununa olumlu yansıdığını ifade eden Erkan, Hüseyin Ateş ve Süleyman Olgunun birbirlerine olan uyumu takımın aldığı puanlarda etkili oldu dedi.
     Hüseyin Ateş ise takıma katkı sağlayabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, Gol atmak ya da gol pası vermek işimizin bir parçası. Önemli olan 90 dakika sonunda Denizli Belediyesporun kazanması ve takım halinde o sevince ortak olmak. Başarıda herkesin payı vardır diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER