Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer: -Lider Polatlı Bugsaşspor karşısında kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız


AYDIN (A.A) - Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ligde Kırımızı Grup lideri Polatlı Bugsaşspor karşısında kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
     Biçer AA muhabirine yaptığı açıklamada, grup lideri Polatlı Bugsaşspor karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını, takımda Ali dışında eksik oyuncu bulunmadığını belirtti.
     Polatlı Bugsaşsporun gücünü bildiklerini, rakip kadar hava şartlarının da mücadeleyi zorlaştıracağını ifade eden Biçer, Takım olarak lider olan rakibimize karşı kazanmak için sahaya çıkacağız. Kalan 3 maçta 9 puan almak istiyoruz. Zor bir lig maratonundayız. Oyuncularımıza güveniyoruz. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen Aytaç ve Mustafanın durumlarını çalışmalarımızda göreceğiz. Sonuçta onlar da bu takımın bir parçası. Grup lideri karşısında kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Üst sıralardaki bağımızı koparmak istemiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz/ Senem Yazıcı
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER