Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyesporun golcü oyuncusu Muğdat Çelik: -En büyük arzum 2. Ligde şampiyon olmamız


AYDIN (A.A) - Nazilli Belediyesporun genç golcüsü Muğdat Çelik, en büyük arzusunun ligde şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.
     Gençlerbirliğinde profesyonel olduktan sonra Kastamonuspor, Çankırıspor, Polatlı Bugsaşspor ve Batman Petrolsporda forma giyen Muğdat Çelik, 2010-2011 sezonunun devre arasında transfer olduğu Nazilli Belediyesporda, bu sezon attığı 11 golle dikkatleri çekiyor.
     Ligde bu sezonun en golcü oyuncusu olan 22 yaşındaki Muğdat Çelik, Nazilliye transfer olduktan sonra çok güzel günler geçirdiğini belirterek, En büyük arzum 2. Ligde şampiyon olmamız dedi.
     Attığı goller nedeniyle Nazilli Belediyesporda yetişen Fenerbahçeli Rıdvan Dilmene benzetildiğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Muğdat, Rıdvan abi çok büyük bir golcü. Onun gibi anılmak bana mutluluk veriyor. Daha yaşım genç. İnşallah daha iyi yerlere gelirim diye konuştu.
     Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka da bugüne kadar Nazilliden Rıdvan Dilmen olmak üzere bir çok futbolcunun yetiştiğini, Muğdatın da bunlardan biri olmak için aday olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER