Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu: 4 haftalık yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, ligde bu hafta deplasmanda karşılaşacakları İnegölspor karşısında, 4 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
     Rüşan Uzunoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son 4 haftada iyi futbol sergilediklerini ve şansızlıklar neticesinde galibiyete ulaşamadıklarını ancak puanla dönmeyi başardıklarını ifade etti.
     Deplasmanlarda iyi oynadıklarını dile getiren Uzunoğlu, Şanssızlık nedeniyle iyi futbolumuzun karşılığını alamadık. Teknik heyet ve futbolcularımız hafta boyunca İnegölspor maçının hazırlıklarını iyi yaptı. Her takım gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Biz 4 haftalık yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz diye konuştu.
     İnegölspor maçının hazırlıklarını Kınıklı altyapı tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Denizli Belediyesporda, sakatlıkları süren Bersis, Gökhan, Salim, Hüseyin ve Sercan antrenmanda yer almadı.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER