Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Örgüç: Yapacağımız transferler sonucu oluşturacağımız takımla, lig sonunda play-offa kalmayı hedefliyoruz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, Yapacağımız transferler sonucu oluşturacağımız takımla, lig sonunda play-offa kalmayı hedefliyoruz dedi.
     Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının bitmesinin ardından transfer yapmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, bu kapsamda bir futbolcuyla anlaştıklarını fakat bu ismi daha sonra kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.
     Transfer etmek istedikleri oyuncuların takıma katkısının ve uyumunun çabuk olması gerektiğini ifade eden Örgüç, bu düşünceyle hareket ettiklerini kaydetti. Örgüç, genellikle genç futbolcularla ilgilendiklerini dile getirerek, takımda uzun yıllar futbol oynayabilecek isimleri transfer etmek istediklerini bildirdi.
     Bu kapsamda transfer döneminde 5 ile 7 futbolcuyu kadrolarına dahil etmeyi planladıklarını belirten Örgüç, İlk devre sonunda ligi istediğimiz yerde tamamlayamadık. Biz küme düşme konusunu asla telaffuz etmiyoruz. Yapacağımız transferler sonucu oluşturacağımız takımla, lig sonunda play-offa kalmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER