Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: Futbolcularımız çok iyi mücadele etti ve oyun anlayışımızı büyük ölçüde sahaya yansıttı


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, hafta sonu deplasmanda 2-0 kazandıkları Tokatspor maçı için, Futbolcularımız çok iyi mücadele etti ve oyun anlayışımızı büyük ölçüde sahaya yansıttı dedi.
     İnegölspor Tesislerindeki antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalar yapan Bulut, Tokatspor maçından galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Bulut, karşılaşmadan önce Tokatsporun kendilerinden 1 puan önde olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:
     Zor bir maçtı. Ama biz de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da bize güç kattı. Maçın başında, 8-10 dakika bocalama dönemi geçirdik. 10. dakikadan itibaren maçın kontrolü bizim elimizdeydi. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti ve oyun anlayışımızı büyük ölçüde sahaya yansıttı. 2 gol bulduk, daha da bulabilirdik ama önemli olan kazanmak. Futbolcularımızın kendilerine güvenmeleri açısından da bir moral oldu bu galibiyet. İnşallah bu tempo, giderek artar ve lig sonunda da İnegölspor, hak ettiği yere gelir.
     Takım içerisindeki rekabetin başarıyı getirdiğini ifade eden Bulut, sözlerini şöyle tamamladı:
     Ligde uzun bir maraton var, bunun sakatlığı, cezası, formsuzluğu var. Alternatif oyuncu sayımız azdı. Yeni gelen arkadaşlarımızın takıma büyük katkısı oldu. Bu önemli. Sadece 11 kişi değil bizim 26-27 futbolcumuz var. Bireysel başarıdan ziyade, takım başarısı önemli.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER