Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Bülent Üstüner: Geçen hafta deplasmanda kazandığımız galibiyetin önemli olabilmesi için Bayrampaşaspor karşısında da galip gelmemiz lazım


KOCAELİ (A.A) - Körfez Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Bülent Üstüner, geçen hafta deplasmanda Kırklarelispor karşısında kazandıkları galibiyetin önemli olabilmesi için Bayrampaşaspor maçında da galip gelmeleri gerektiğini söyledi.
     Üstüner, yarın sahalarında oynayacakları Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, geçen hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor karşısında kazandıkları galibiyetin takımı olumlu etkilediğini kaydetti.
     Kendileri açısından çok önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Üstüner, Geçen hafta deplasmanda kazandığımız galibiyetin önemli olabilmesi için Bayrampaşaspor karşısında da galip gelmemiz lazım dedi.
     Üstüner, yarın kazanacakları galibiyetle ligde üst sıralara yükselebileceklerini dile getirerek, takımda Erman Erginin kart cezalısı olduğunu, Tevfik Işıkın da sakatlığı dolayısıyla karşılaşmada oynayamayacaklarını bildirdi.
     Körfez Futbol Kulübü, Beyaz Grupta 24 puanla 14üncü sırada yer alıyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER