Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Menajeri Bozkurt: Altay maçını kazanıp, play-off işini yüzde 80 bitirmek istiyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik menajeri Aytunç Bozkurt, Altay maçını kazanıp, play-off işini yüzde 80 bitirmek istiyoruz dedi.
     Bozkurt, Gaziosmanpaşa Stadyumunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda Kızılcahamamsporu 3-2 yendiklerini anımsattı.
     Maç yapmadan geçirdikleri 28. haftada ise rakiplerinin aldığı sonuçların Tokatspor açısından sevindirici olduğunu belirten Bozkurt, Altay ile hafta sonu iç sahada yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
     Önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Bozkurt, Altay maçını kazanıp, play-off işini yüzde 80 bitirmek istiyoruz ifadesini kullandı.
     Altayın, çarşamba günü sahasında Kızılcahamamsporu yendiğini hatırlatan Bozkurt, Onlar da bu maçtan 3 puan alıp play-offun içinde bulunmak istiyor. Altay çok önemli, çok ciddi bir rakip. Hiçbir şeyin garantisi yok. Play-offla ilgili söylüyorum, işin yarısını hallettik ama tamamına yakını bu maçta alacağımız 3 puana bağlı. Seyircimizden destek bekliyoruz diye konuştu.
     Bozkurt, Tokatsporun çok gol atmasına karşın fazla gol yediğinin belirtilmesi üzerine şunları söyledi:
     Tokatspor, çok gol atan ve hücumcu bir takım. Attığımız gol, yediğimiz golden biraz fazla ama bu tamamen oyun yapımızla alakalı bir durum. Her şeyin bedeli var. Çok gol atmak istediğiniz zaman kalenizde de gol görmeniz normal. Sonuçta maçlarda bir farkla da olsa galip gelmeniz önemli.
     Bu arada, bordo-beyazlı ekip, Gaziosmanpaşa Stadyumunda yaptığı antrenmanla Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER