Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: "Teknik ekip ve futbolculara fahri hemşehrilik vermek isterim


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun kulüp başkanı Cengiz Özkan, teknik ekip ve futbolculara fahri hemşehrilik vermek istediğini söyledi.
     Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün maddi sıkıntı içinde olduğunu ve futbolcuların emeklerinin karşılığını alamadıklarının farkında olduklarını ifade etti.
     Ünyespor karşılaşmasının ardından futbolcuların, formalarını orta sahada bırakarak yaptıkları protestonun medenice olduğunu belirten Özkan, şunları kaydetti:
     "Futbolcular, akıttıkları terin Bozüyükspor için olduğunu herkese gösterdiler. Bozüyük ve Bilecik halkına Türkiye liglerinde temsil etme onurunu yaşatıp, mali yapı olarak çöküntüye uğramış kulüpte bu kadar onurlu ve karakterli teknik ekip ve futbolcularla çalıştığımız için şahsım ve yönetim kurulu olarak gurur duyuyorum. Arkadaşların protestosu alınlarından öpülecek şekildeydi. İnşallah büyüklerimiz ve Bozüyüklüyüm diyenler bu protestodan bir şeyler anlamışlardır. Bu çocuklara Bozüyük halkının ve belediye başkanının uygun görmesi halinde gerçek Bozüyüklü olduklarını gösteren fahri hemşehrilik vermek isterim. Çünkü gerçek Bozüyüklülerden daha çok emek sarfettiler. Bir sezon boyunca ailelerinden, çocuklarından ve sağlıklarından fedakarlık ederek burada bizim kulübümüzü yaşatmak için büyük bir eforla ter akıttılar. İnşallah bu süreçten sonra kalan 4 maçımızı da en iyi şekilde sonuçlandırıp, Bozüyükü ve Bileciki temsil etme noktasında 2013-2014 sezonunda daha iyi bir sezon geçiririz. Çok ufak bir destekle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum."
     Kulüp başkanı olarak ateşten gömlek giydiğini ve pişman olmadığını belirten Özkan, sözlerini şöyle tamamladı:
     "Mali kriz olmadan önceki süreçte yöneticilik yapan arkadaşlarımızın keşke bu süreçte de Bozüyükü sevdiklerini belirtir hareketleri yapmış olsalardı. Fakat maalesef kulübün mali yapısı düzgünken olan arkadaşlarımızın hiçbiri yok. Maça bile gelmiyorlar. Ben futboldan çok uzak bir adamdım. Bizim Bozüyükümüzün ismini taşıdığı için bu takıma el attık. Bu ateşten gömleği giydiğimden pişman mıyım- değilim. Bu kadar karakterli bir teknik kadro ve futbolcu grubuyla çalışmaktan keyif aldığım için, onları yarı yolda bırakmamak adına ve Bozüyük sevgisinden dolayı görevden kaçmadım. Fakat sıkıntılarımız var, inşallah hep beraber bu sıkıntıları aşacağız."
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER