Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: "İki gün içerisinde takımımızı inançlı bir şekilde maça çıkarabilirsek, İskenderundan umutlu döneceğimize inanıyorum"


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, "İki gün içerisinde takımımızı inançlı bir şekilde maça çıkarabilirsek, İskenderundan umutlu döneceğimize inanıyorum" dedi.
     Gaziosmanpaşa Stadında yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Altunsoy, 10 günlük aradan sonra antrenmana çıktıklarını söyledi.
     Tokatsporda, Gaziosmanpaşa maçı öncesi bazı sıkıntıların yaşandığını hatırlatan Altunsoy, "Dün yönetimle kadro dışı bırakılan futbolcular arasında anlaşma sağlandı. Keşke bu çabalar, bu uğraşlar Gaziosmanpaşa maçın öncesinde olsaydı. Birtakım olaylara sebebiyet veren bizleriz" diye konuştu.
     Gaziosmanpaşa maçıyla ilgili iddialara da değinen Altunsoy, şunları kaydetti:
     "Kamuoyunda maç satıldı, verildi gibi söylentiler var, bunlar çok kötü şeyler. Hiçbir zaman böyle bir olayın içinde olmadım. Hatta, cumhuriyet başsavcısına da söylüyorum. Banka hesaplarımı, cep telefonlarımı hepsini incelesinler. Ciddi anlamda bu dedikoduları çıkaranların kul hakkı aldıklarını söylüyorum. Böyle bir şeyi asla affetmeyeceğimi ve hakkımı helal etmeyeceğimi sizlerin huzurunda dile getiriyorum. Hiçbir olayın içinde teknik heyet olarak olmadığımızı net bir şekilde söylüyorum."
     Altunsoy, İskenderun Demirçelikspor maçını ilişkin ise "Sakat olan Oğuz ve Emin, sezonu kapattı. Umarım, Tokatsporun başından bu kara bulutu dağıtacak skorları buluruz. Galibiyet takımın moralini yerine getirecek. Bize düşen görev takımı İskenderun maçına iyi hazırlamak. İki gün içerisinde takımımızı inançlı bir şekilde maça çıkarabilirsek, İskenderundan umutlu döneceğimize inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER