Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Gönendi: Bu olaylara sebep olanları ve yetersiz güvenlik önlemleri alınmasını kınıyoruz


AYDIN (A.A) - Aydınspor 1923ün Kulüp Başkanı İlhan Gönendi, Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Bingöl Belediyespor maçı öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylara neden olanları ve yetersiz güvenlik önlemleri alınmasını kınadıklarını bildirdi.
     Gönendi, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart Pazar günü oynadıkları Belediye Bingölspor maçında, takımlarına karşı uydurma senaryolarla provokatif eylemler ortaya konulduğunu, yetersiz güvenlik önlemleri nedeniyle de takımlarının sözlü ve fiili saldırılara maruz kaldığını belirtti.
     Olaylar sonucunda bir futbolcularının aldığı darbelerden kolunun kırıldığını, birkaç oyuncularının da darbedildiğine işaret eden Gönendi, şunları kaydetti:
     Bu olaylara sebep olanları ve yetersiz güvenlik önlemleri alınmasını kınıyoruz. Yaşanan olaylar ile ilgili adli süreç başlatılmış olup, Aydınspor 1923 spor kulübü olarak hukuki sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Aydınspor 1923 Spor Kulübü olarak kendi sahamızda misafir takımlarla sahada içerisinde mücadele edip, saha dışında dostluklarımızı pekiştirerek geliştirmeyi gelenek haline getiren bir kulüp olma yolundayız. Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda yaşanan bu olayları Bingöl halkıyla ve Belediye Bingölspor ile ilişkilendirmiyoruz. Şehirler ve kulüpler arasında gerilim yaratılmasına asla taviz vermeyeceğiz
     Gönendi, spordan şiddetin temizlenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ve tüm spor kulüplerini de işbirliği içerisinde mücadele etmeye davet etti.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER