Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Sivas Dört Eylül Belediyespor, Kayseri Erciyesspordan Vehbi Furkan Yıldırım ve Anadolu Üsküdar 1908 Spordan Alper Hamdi Bayraktarı transfer etti


SİVAS (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor, Kayseri Erciyesspordan Vehbi Furkan Yıldırım ve Anadolu Üsküdar 1908 Spordan Alper Hamdi Bayraktarı transfer etti.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Dört Eylül Belediyespor, 2. etap kamp çalışmalarını Antalyada sürdürüyor. Teknik direktör İlhami Başköy, kampın güzel geçtiğini belirtti. İyi bir atmosfer ve hava yakaladıklarını aktaran Başköy, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Kayseri Erciyesspordan Vehbi Furkan Yıldırım ve Anadolu Üsküdar 1908 Spordan Alper Hamdi Bayraktarı transfer ettiklerini açıklayan Başköy, Kadromuza yeni arkadaşlar kattık. Deplasmanda oynayacağımız Batman Petrolspor maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Sivas Dört Eylül Belediyesporun daha önce Uğur Keskin, Oğuz Küçük, Sadettin Özer ve Muzaffer Sarıibrahimi transfer ettiği kaydedildi.
     Takımın, Antalya kampını 18 Ocakta tamamlayarak, lig maçı için Batmana geçeceği belirtildi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER