Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Pazarspor Yönetim Kurulu: Kırkıncı yılımızda hedefimiz yeniden 2. lige yükselmektir


RİZE (A.A) - Pazarspor Yönetim Kurulu, kırkıncı yıllarında hedeflerinin yeniden 2. lige yükselmek olduğunu bildirdi.
     Mavi-beyazlı kulübün yönetim kurulu, yaptığı yazılı açıklamada, 17 Mart Pazar günü Siirtspor ile yaptıkları ve 4-3 kazandıkları maçın uzun süre unutulmayacağı belirtildi.
     Maç sonrasında herkesin birbiriyle kenetlendiği ve galibiyetin keyfini çıkardığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Camiamız bir bütündür, bütün olmak zorundadır. Türkiyede bizim konumumuzdaki bir ilçenin böyle bir spor kulübü, böyle bir ortak değeri yoktur. 20 yılı aşkın böylesine bir istikrarı yakalayan 2nci bir ilçe takımı yoktur. Aynı anda altyapısında 11 oyuncusunu oynatabilen başka bir profesyonel takım bulmak da çok zordur. Sevgi ve barışı simgeleyen açık mavi-beyaz renkleriyle ilçemizi temsil eden Pazarspor ortak değerimizdir.
     Pazarsporu başarıya taşıyacak yolda sporcusu, teknik heyeti, yöneticisi, taraftarı ve camiasının birlik ve beraberliği olmazsa olmazımızdır. Geldiğimiz noktadaki ligdeki konumumuz bize 2. lig yolunda play-off şansının oldukça yüksek olduğunu göstermiştir. Bundan sonra oynayacağımız 7 önemli maçımızda alacağımız neticelerin bizi play-offa taşıyacağına inancımız tamdır. 40ıncı yılımızda hedefimiz yeniden 2. lige yükselmektir.
    
     Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER