Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Eryüksel: Zor bir maç ama rakibimiz için de kolay olacağını sanmıyorum


MANİSA (A.A) - Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Spor Toto Süper Ligde bu hafta oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin, Zor bir maç ama rakibimiz için de kolay olacağını sanmıyorum dedi.
     Akhisar Belediyespor, Galatasaray maçının hazırlıklarını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Yılmaz Atabarut Spor Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman sırasında tesislere ziyarette bulunan Manisa Barosu Yönetim Kurulu takıma başarılar diledi.
     Kulüp Başkanı Eryüksel, ziyarette gazetecilerin soruları üzerine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.
     Takımın moralinin yüksek olduğunu ifade eden Eryüksel, şunları söyledi:
     Bu maç hem biz hem de rakibimiz için önemli bir maç. Galatasarayın önemli transferleri var, Türkiye ile ilgili iyi intiba uyandıracak ciddi oyuncuları var. Bizde de Gekas diye bir Avrupa starı var. Biz de kendi takımımızdan umutluyuz. Sonuçta 11-11 mücadele olacak. İnşallah kazası, küfürü olmayan bir maç olur. Zor bir maç ama rakibimiz için de kolay olacağını sanmıyorum. Biz de 90 dakika mücadele edeceğiz. İnşallah puan ya da puanlarla ayrılırız.
     Galatasaray maçıyla hiçbir şeyin bitmeyeceğini daha önlerinde 12 maçları daha bulunduğunu kaydeden Eryüksel, Ligde kalacağız. Bugüne kadar nasıl mücadele ettiysek yine edeceğiz ve sezon sonunda gülen taraf olacağız diye konuştu.
    
     -Biletlerin yüzde 80i satıldı
    
     Eryüksel, rakip takım için ayrılan biletlerin dün tükendiğini, genel anlamda ise biletlerin yüzde 80inin satıldığını belirterek, Yarın da kalanlar biter. Biletlerin erkenden bitmesi bizim için de iyi oluyor, kargaşanın önüne geçilmiş oluyor. Bilet fiyatlarında yüzde 25 indirim yapmıştık, bunun avantajını yaşadık. Stat gelirlerinden memnunuz dedi.
     Hüseyin Eryüksel, taraftarların birlikte maç izlemesiyle ilgili olarak, Bu bizi memnun eder. İnşallah olaysız bir maç olur. Bizim taraftarımız buna alışık. Taraftarlarımız fair play adına büyük adımlar attı. Antalya maçında rakip takımın taraftarlarını çağırdılar ve maçı birlikte seyrettiler. Biz bugüne kadar ceza almadık. Bu maçtan da ceza almadan çıkacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar - Mustafa Özdemir / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER