Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Medical Park Antalyaspor, sahasında yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 26. haftasında sahasında yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif tempoda koşuyla başladı.
     Teknik direktör Özdilek, dar alanda top kapmaca çalışmasının ardından, kanatlardan yapılan ortaları ceza sahası içinde gole çevirmeye çalışan futbolcuları zaman zaman durdurdu ve talimatlar verdi. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.
     Kaleciler Hakan Arıkan, Sammy ve Polat, uzun bir aradan sonra ilk kez bir arada çalıştı. Üçlü, yardımcı antrenör Erdinç Erol nezaretinde bir süre takımdan ayrı çalışma yaptı.
     Medical Park Antalyasporun dün Hasan Subaşı Tesislerinde Ukraynanın 2. lig takımlarından FC Avanhard Kramatorsk ile yaptığı hazırlık maçında forma giyen Zeki, Koray, Mehmet Eren, Ömer Şişmanoğlu, Janda, Zizic ile hafif sakatlığı bulunan Emre Güngör de takımdan ayrı yaptıkları koşunun ardından çalışmalarına salonda devam etti.
     Antrenmana, parmağındaki tendon kopması sonucu ameliyat edilen Mehmet Sedef ve hafif sakatlığı bulunan Murat Duruer katılmadı.
     Medical Park Antalyaspor, sahasındaki Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER