Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -"Medical Park Antalyaspor maçının ardından gelecek sezonun hazırlıklarına başladık"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Spor Toto Süper Ligin son haftasında yaptıkları Medical Park Antalyaspor maçının ardından gelecek sezonun hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
     Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirsporun süper ligdeki 6ncı sezonunu geride bıraktığını belirterek, kırmızı-siyahlı takımını ligde kalıcı olmasını için bütün çalışmaları yaptıklarını kaydetti.
     Eskişehirsporun yerinin her zaman süper lig olduğunu ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:
     "Eskişehirin ve Eskişehirsporun ihtiyacı olan ligde kalıcı olmaktır. Medical Park Antalyaspor maçının ardından gelecek sezonun hazırlıklarına başladık. Haziran ayında genel kurulumuz var. Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ünalın başkanlığında bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda teknik direktörümüz Ersun Yanalın raporunu, gelecek sezon neler yapabileceğimizi, transfer çalışmalarını, kamp programını inceleyeceğiz. Genel kurul için bir tarih belirleyeceğiz. Eskişehirsporun daha iyi yerlerden olması için elimizden geleni yapıyoruz."
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER