Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı -Teknik direktör Hector Cuper: -Artık üst sıralara bakamayız, alt sıralara bakmamız gerekiyor. Çünkü artık alt sıralarda savaşan bir takımız -


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı.
     Mor-beyazlı ekipte, Eskişehirspor maçında ilk 11de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise, düz koşu sonrasında kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Hafif sakatlıkları bulunan Bogdan Stancu ile Selçuk Şahin de takımdan ayrı çalıştı.
     Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Cuper, takımın şu andaki performansının çok iyi olmadığını ifade ederek şunları kaydetti:
     Son maçta birkaç tane kart cezalısı ve sakat oyuncularımız vardı. Bundan dolayı Eskişehirspor maçında takımı kurarken biraz zorlandık. Ama takımı kurabildiğimiz en iyi şekilde kurduk. Bu maçta kırmızı kart görene kadar takım iyi oynuyordu. Daha sonra zorlanmaya başladık. Ama moralleri düzeltip devam etmek gerekiyor. Aynı zamanda özellikle itiraz sonrası görülen sarı kartları sevmiyorum. Ama bunun da antrenmanı yapılabilir. Takımın durumu iyi olmayınca bazı ayarlar kaçabilir. Bu durumu da düzeltmek gerekiyor.
     Önceki haftalarda Üst sıralara mı, yoksa alt sıralara mı bakıyoruz- ifadelerini kullandığını anlatan Cuper, Artık üst sıralara bakamayız, alt sıralara bakmamız gerekiyor. Çünkü artık alt sıralarda savaşan bir takımız diye konuştu.
     Cuper, Gençlerbirliği karşılaşmasının zor bir maç olacağını dile getirerek, bu maçı kazanmaları gerektiğini vurguladı.
    
     -Rakip takımlara çok poziyon veriyoruz-
    
     Alt yapıdan takıma dahil olan forvet oyuncusu Murat Torunun Eskişehirspor karşılaşmasında güzel oynadığını, kaleci Fornezzinin ise son haftalarda çok iyi oynadığını kaydeden Cuper, Saso Fornezzi kendini çok iyi gösteriyor. Ama bu durum rakip takımlara çok pozisyon veriyoruz anlamına da geliyor. Umarım her maç böyle devam etmez ifadelerini kullandı.
    
     -Başaramayacağımızı kimse söyleyemez-
    
     Bir gazetecinin, Gençlerbirliği maçından kötü sonuç alınması halinde farklı bir sisteme gidileceğine yönelik soru üzerine Cuper, Merak etmeyin çözüm ortaya çıkacaktır. Futbolda her şey olabilir. Başaramayacağımızı kimse söyleyemez. Güçlü bir adamım. Kolay bir şekilde işimi bırakmam ve sonuna kadar giderim dedi.
     Slovenyalı kaleci Saso Fornezzi ise, takım olarak performanslarını üst seviyelere getirmek istediklerini vurgulayarak, Sadece benim performansıma bakmamak gerekir. Takımın performansı daha iyi. Umarım bundan sonraki maçlarda takım olarak performansımızı daha iyi seviyelere getireceğiz dedi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER