Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü -Teknik direktör Cuper: Ben hayatım boyunca hiçbir maça beraberlik için çıkmadım, sahaya hep kazanmak için çıkılır


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Bogdan Stancu, Cantuğ Temel, Abdulkadir Kayalı ve Atila Turan katılmadı. Tedavileri devam eden Ayila Yussuf ile Romero ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
     Teknik toplantıyla başlayan antrenman, pas çalışması ile tamamlandı.
    
     -Cuperin açıklamaları-
    
     Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Hector Cuper, Sivasspor maçımda kendilerine bir puanın yetmeyeceğini söyledi.
     Sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Cuper, şunları kaydetti:
     Ben hayatım boyunca hiçbir maça beraberlik için çıkmadım. O nasıl yapılıyor bile bilmiyorum. Biri bana anlatırsa beraberlik nasıl alınır diye ben o formülü yazarım ve böyle bir formül bulundu derim. Ama Galatasaray maçından bir puan alsaydım belki mutlu olurdum. Ancak bir puan için maça çıkılmaz, sahaya hep galibiyet için çıkılır. Bir de şuan kazanmak zorunluluğu var. Artık bir puan yetmez ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER