Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü -Kulüp yönetim kurulu üyesi Çiçek: -Lazionun yapamadığını pazar günü belki de biz yapacağız


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde 7 Nisan Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayıp taktik çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdiği bildirildi. Antrenmana, kadro dışı bırakılan Alfredo Monje ve Yiğit Gökoğlan ile bir hafta izin verilen İbrahim Kaşın dışında bütün futbolcuların katıldığı öğrenildi.
     Orduspor yönetim kurulu üyesi Akın Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu haftaki rakipleri Fenerbahçeyi, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Lazioyu 2-0 mağlup etmesinden dolayı kutladı.
     Sarı-lacivertlileri, düşme potasında ve puana ihtiyacı olan bir Ordusporun karşılayacağını anlatan Çiçek, Rakibimizi yenmek istiyoruz ama şunu da unutmayalım ki karşımızdaki takım Fenerbahçe. Her ihtimali düşüneceğiz. Pazar günü inanıyoruz ki taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmayacaklar. Lazionun yapamadığını pazar günü belki de biz yapacağız dedi.
    
     -İbrahim Kaş henüz kadro dışı kalmadı-
    
     Yönetim kurulu ve teknik heyetin ortak kararıyla İbrahim Kaşa bir hafta izin verildiğini belirten Çiçek, İbrahim Kaş henüz kadro dışı kalmadı. Bir hafta gidecek, dinlenecek, daha sonra durumunu yeniden değerlendireceğiz diye konuştu.
     Çiçek, yönetim kurulu ve teknik heyetin tasarrufuyla ilerleyen haftalarda bazı oyuncuların kadro dışı kalabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER