Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor Teknik Direktörü Güler: -"Takımın mevcut durumundan kurtulması için gece gündüz mesai harcıyoruz"


ORDU (A.A) - Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, "Takımın mevcut durumundan kurtulması için gece gündüz mesai harcıyoruz" dedi.
     Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, mor-beyazlılarda teknik direktörlük görevine getirilen Cevat Güler ve ekibini, Durugöl Tesislerinde ziyaret etti.
     Bazı kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Güler, görevi kabul etmesinde Ordulu olmasının önemli rol oynadığını belirtti.
     Ordusporun ligdeki konumunu da değerlendiren Güler, şunları söyledi:
     "Futbol oyunu kendine göre çok farklı bir dünya. Futbol, hatayı hiç sevmiyor. Bizler futbolu Orduspor sayesinde sevdik. Bu şehrin kesinlikle Süper Ligde, üçüncü ligde bir takıma ihtiyacı var. Ordunun ilçelerini de bu organizasyonun içerisine katıp işi palazlandırmak lazım. Doğru planlamalarla doğru işler yapılabilir. Şimdi keşke demenin artık bir faydası yok. Önümüze bakıp geleceğimizi düşünmeliyiz. Takımın mevcut durumundan kurtulması için gece gündüz mesai harcıyoruz. Bize sadece zaman lazım."
     Gülere çiçek takdim eden Torun ise yeni görevlerinde Güler ve ekibine başarı diledi.
     Torun, Cevat Gülerin Ordusporda başarılı olacağına inancının tam olduğunu vurgulayarak, "Bu şehrin başarılı olmaya ve tanıtıma ihtiyacı var. İçinde bulunduğumuz zor durumdan sizlerin değerli katkıları ve tecrübesiyle kurtulacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER