Futbol: Ziraat Türkiye Kupası 5. tur

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası 5. tur -Kupada Eskişehirspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor takımı, hazırlıklara başladı -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: -Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz (F


KARABÜK (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, 11 Aralıkta Eskişehirspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına Eskişehirde başladı.
     Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerindeki antrenmana, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal yönetiminde çıkan futbolcular koşu yaptı. Kardemir Karabüksporlu futbolcular, koşunun ardından 5e 2 top ve taktik çalışması gerçekleştirdi.
     Antrenman sırasında sahaya gelen Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirsporlu futbolcular Necati Ateş ve Burhan Eşer, Bakkal ile kısa süre sohbet etti.
    
     -Eskişehirspor, inanılmaz bir ekip-
    
     Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirsporun kulüp yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
     Takımının Spor Toto Süper Ligde yaptığı Gaziantepspor maçını kazandığı için moralli olduğunu ifade eden Bakkal, şöyle konuştu:
     Kupada karşılaşacağımız Eskişehirspor, futbolcu ve teknik kadrosuyla inanılmaz bir ekip. Kupa maçında, ligde şans vermediğim oyuncularıma forma vereceğim. Çok fazla bir beklentim yok. Ancak buraya kadar gelmişken devam etmek istiyoruz. Güzel bir maç olacak. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Sakatlıktan kurtulan Sheltona Eskişehirspor maçında 15-20 dakika şans vermek istiyorum.
     Bakkal, takımının Spor Toto Süper Ligde, 16 Aralıkta sahasında Sivasspor ile karşılaşacağını hatırlatarak, Bu maç bizim için önemli. Sivasspor galibiyetinin bizi ligde nereye getireceğini biliyoruz. Sivasspor maçını kazanarak seri galibiyetler yakalamak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası 5. tur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER