Futbolculara cep telefonu hediyesi

Futbolculara cep telefonu hediyesi -Medical Park Antalyasporlu yönetici ve futbolculara cep telefonu hediye edildi


ANTALYA (A.A) - KVK firması tarafından Medical Park Antalyasporlu yönetici ve futbolculara cep telefonu hediye edildi.
     Hasan Subaşı Tesislerinde cep telefonlarının dağıtılması nedeniyle düzenlenen programa kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile futbolcular ve KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş katıldı.
     Başkan Hasan Akıncıoğlu, futbolculara dün yapılan Kayserispor karşılaşmasında gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür etti. Futbolcularının maçı kazanabilmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Akıncıoğlu, aynı başarının önümüzdeki haftalarda da devam etmesi temennisinde bulundu.
     KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş ise Medical Park Antalyasporun ligde sahasındaki ilk maçta üç puan almasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     KVK olarak 18 yılda 30 milyona yakın cep telefonu ve milyonlarca adet sim kartı, milyarlarca dakikalık kontör kartı ve operatör ürünleri satışını gerçekleştirdiklerini anlatan Ermiş, başarılı bir takımın yönetici ve oyuncularına bir firma tarafından üretilen Cool ve Live model cep telefonlarını hediye ettiklerini söyledi.
     Bu şekilde hem futbolcuların daha kısa sürede sevdikleriyle haberleşeceklerini hem de yeni teknolojiyi çevrelerine tanıtma fırsatı bulacaklarını anlatan Ermiş, Medical Park Antalyaspora yeni sezonda başarı diledi.
     Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de takıma cep telefonu dağıtmalarından dolayı KVK firması yöneticilerine teşekkür etti. Özdilek, Umarım başarılarımızı bu şekilde sevdiklerimize daha kısa sürede ulaştırırız dedi.
     Daha sonra 50 adet cep telefonu futbolcu ve yöneticilere dağıtıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbolculara cep telefonu hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER