Galatasaray

Galatasaray-Lazio maçından notlar -İzmir Atatürk Stadında oynanan karşılaşmaya Galatasaraylı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi


İZMİR (A.A) - Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İzmirde oynanan Galatasaray-Lazio maçına İzmirli futbol severler yoğun ilgi gösterdi.
     Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada açık, kapalı tribünün yanı sıra, sanayi kale arkası tribünü de tamamen dolarken, Mersinli kale arkasının da büyük bölümünün dolu olduğu gözlendi.
     Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynadıkları Olimpija Ljubljana maçından farklı olarak Yekta Kurtuluş, Culio ve Necati Ateşin yerine Engin Baytar, Emre Çolak ve Elmandere ilk 11de şans verdi.
     Galatasarayın başarılı kalecisi Fernando Muslera, 2007-2011 yıllarında kalesini koruduğu Lazioya karşı ilk 11de forma giydi. 2010-2011de Galatasarayda mücadele eden Lorik Cana da Lazioda forma giydi.
     Lazioda yeni sezon öncesi teknik direktörlüğe getirilen Vladimir Petkovic, geçen yıl bir süre Samsunsporda görev yapmıştı.
     Lazio ile 2001-2002de UEFA Şampiyonlar Liginde aynı grupta yer alan Galatasaray, İstanbuldaki karşılaşmayı Ümit Karanın attığı golle 1-0 galip tamamlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, İtalyadaki karşılaşmada ise Dejan Stankovicin tek golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.
     Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolculuk hayatını noktaladığı tarihin 27. yıl dönümünde sarı-kırmızılı ekibin başında sahaya çıktı.
     Fatih Terim, 4 Ağustos 1985de İstanbulda oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçıyla jübilesini yapmıştı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Senem Yazıcı / Musa Samur
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER