GAP Arena Süper Lig maçına hazır

GAP Arena Süper Lig maçına hazır -PTT 1. Ligde şampiyonluğa mücadele eden Şanlıurfasporun maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu, hafta sonu Süper Lig maçına ev sahipliği yapacak


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Ligde şampiyonluğa mücadele eden Şanlıurfasporun maçlarını yaptığı GAP Arena Stadyumu, hafta sonu Süper Lig maçına ev sahipliği yapacak.
     Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunun zemininin bakıma alınması nedeniyle Gaziantepspor, iki maçını Şanlıurfada oynayacak. Hafta sonu Gaziantepspor-Gençlerbirliği takımlarının karşılaşacağı GAP Arena Stadyumunun eksikleri tamamlandı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu ve Gaziantepspor Kulübü yöneticileriyle yaptıkları görüşmelerle söz konusu maçların kente alınması için gayret gösterdiklerini söyledi.
     Gerekli girişimlerin ardından Gaziantepsporun sahasında oynayacağı Gençlerbirliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını GAP Arenada oynanmasının planlandığını bildiren Yıldız, şunları kaydetti:
     GAP Arena, 2 yıl önce Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçına da ev sahipliği yapmıştı. Ancak ilk defa kentimizde bir Süper Lig maçı oynanacak. Şanlıurfaspor ve şehrin ekonomik ve kültürel açıdan bu maça ihtiyacı var diye düşünüyoruz. Bu tür maçların buraya alınmasının şehre ciddi katkıları olacak inancındayım.
    
     -Stat hazır durumda
    
     Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfa GAP Arena Stadının 30 bin kişilik kapasitesiyle bölgenin en büyük, Türkiyenin ise önde gelen statları arasında yer aldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Stadımız haftada 5 defa yıkanıyor. Sürekli çim bakımını yapıyoruz. GAP Arena Stadı en kaliteli şekilde takımlara hizmet ediyor. Eksik ve kırık koltuklar vardı, onları da onardık. Şu anda GAP Arena Stadımız, Gaziantepspor maçlarına hazır durumda.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber GAP Arena Süper Lig maçına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER