GAP Eylem Planı revizyon toplantısı

GAP Eylem Planı revizyon toplantısı -Kalkınma Bakanı Yılmaz: (1) -Birileri bu bölgede kan, gözyaşı, çatışma, huzursuzluk ve bütün toplumu özelikle de bu bölgede yaşayan insanları daha gerilere çeken kalkınmasını, ilerlemesini, ref


GAZİANTEP (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Birileri bu bölgede kan, gözyaşı, çatışma, huzursuzluk ve bütün toplumu özelikle de bu bölgede yaşayan insanları daha gerilere çeken, kalkınmasını, ilerlemesini, refahını engelleyen faaliyetler içindeyken biz bu bölgede daha fazla refah için çalışıyoruz, daha fazla özgürlük için çalışıyoruz dedi.
     Daha önce Diyarbakır ve Mardinde düzenlenen GAP Eylem Planı revizyon toplantısının üçüncüsü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın katılımıyla Gaziantepte yapıldı.
     Kalkınma Bakanı Yılmaz, Hakkarideki terör saldırısında şehit olanlara Allahtan rahmet ve bütün millete başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, şunları kaydetti:
     Bugün şehitlerimiz var. Şehitlerimiz için gerçekten üzülüyoruz. Hakkaride askerlerimiz ve korucularımız şehit edildi. Ben onlara Allahtan rahmet diliyorum. Aileleri başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize başsağlığı diliyorum.
     Bu vesileyle şunun da altın çizmek istiyorum. Birileri bu bölgede kan, gözyaşı, çatışma, huzursuzluk ve bütün toplumu özelikle de bu bölgede yaşayan insanları daha gerilere çeken, kalkınmasını, ilerlemesini, refahını engelleyen faaliyetler içindeyken, biz bu bölgede daha fazla refah için çalışıyoruz, daha fazla özgürlük için çalışıyoruz. Milletimize, vatandaşımıza, bu bölgelerde yaşayan insanlarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz. Bunu da milletimizin, her kesimin takdir edeceğine inanıyorum. Bir kez daha şehitlerimize Allahtan rahmet, bütün milletimize de başsağlığı diliyorum.
     (Sürecek)
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber GAP Eylem Planı revizyon toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER