GAPSHOES Fuarına doğru

GAPSHOES Fuarına doğru -Fuarın açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yapacak


GAZİANTEP (A.A) - Uluslararası Ayakkabı Terlik, Saraciye ve Yan Sanayileri Yaz Fuarı (GAPSHOES) 13 Aralıkta Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın katılımıyla açılacak.
     Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan açıklamaya göre, fuar 13 Aralık Perşembe günü saat 16.00da yapılacak. GSO, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve Gaziantep Kunduracılar Odası işbirliği ve Akort Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen fuar, Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) düzenlenecek.
     Fuara Gaziantep, Adana, Çorum, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Antakya, Samsun ve Şanlıurfadan firmalar katılacak. Ortadoğu ülkeleri ve Türki Cumhuriyetleriden yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği fuarda, yaklaşık 250 firma ürünlerini beğeniye sunacak.
     Açılışını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın yapacağı fuarda erkek, kadın, çocuk, spor, terlik, iş emniyet, askeri ayakkabı, çanta, cüzdan, kemer, seyahat çantaları, ayakkabı tabanı, aksesuar, tekstil, ve kimyevi maddeler gibi ürünler sergilenecek.
    
     Muhabir: Gaziantep / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GAPSHOES Fuarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER