GATAB Başkanı Üras:

GATAB Başkanı Üras: -Turizmin göz bebeği konumundaki Kemere hizmet etmek için farklı bir anlayışa sahip olmamız gerekiyor


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, Kemere hizmet etmek için farklı bir anlayışa sahip olmaları gerektiğini bildirdi.
     GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Üras, GATAB çalışanlarının yeni yılını kutladı. 2005ten beri yapılan hizmet mücadelesinin 2013 yılında da devam edeceğini belirten Üras, 2013 yılında da uyum içinde başarılı projeleri hayata geçirmek istediklerini kaydetti.
     Önceki yıllarda olduğu gibi 2012de de GATAB olarak birçok önemli projeye imza atıklarını ifade eden Üras, Başarının merkezinde sizler varsınız. 7/24 bölgemize ve halkımıza hizmet üretme yolunda göstermiş olduğunuz çaba ve emek için sizlere çok teşekkür ederim dedi.
     Uyum içinde yeni yılda da GATAB olarak yeni projelere imza atacaklarını söyleyen Üras, şunları kaydetti:
     Turizmin göz bebeği konumundaki Kemere hizmet etmek için farklı bir anlayışa sahip olmamız gerekiyor. Bizim stratejimizin temelinde insan, bilgi, doğa ve organizasyon yatıyor. Bu 4 önemli stratejiyi sizlerin sayesinde birbiri ile uyumlu olarak çalıştırarak süreçlerimizi kolaylıkla ilerletiyoruz, ilerletmeye de devam edeceğiz. 2005 yılından beri devam eden hizmet koşumuz 2013 yılında daha da hızlanacak. Bu hizmet yarışında emeği geçen tüm personelime yürekten teşekkür ediyor ve yeni yılınızı şimdiden kutluyorum.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber GATAB Başkanı Üras: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER