Gaziantepte doktorun bıçaklanarak öldürülmesi

Gaziantepte doktorun bıçaklanarak öldürülmesi -Dr. Ersin Arslanı öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, Dr. Ersin Arslanı görev yaptığı hastanede bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Dr. Arslanın, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesindeki odasında bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili davanın ikinci duruşması, Gaziantep 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yapıldı.
     Duruşmaya, tutuklu sanık M.G, Dr. Ersin Arslanın eşi Sibel Arslan, kardeşleri, avukatlar, meslektaşları ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.
     İlk duruşmada dinlenmeyen tanıklar ile sanığın anne ve babasının dinlendiği duruşmada mahkeme heyeti, sanığın yaşına ilişkin istenen raporla ilgili evrakların, M.Gnin olay tarihinde 18 yaşında olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumuna gönderilmesini istedi.
     Mahkeme duruşmayı, Adi Tıp Kurumundan gelecek raporun beklenmesi ve dosyadaki eksiklerin giderilmesi için erteledi.
     Dr. Ersin Arslanın avukatı Metin Kınacılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dr. Aslanın eşi ve kardeşlerinin sanıktan şikayetçi olduklarını anımsattı.
     Duruşmada dinlenen sanığın anne ve babasının, olaydan bilgileri olmadığını söylediklerini aktaran Kınacılar, anne ve babanın, sanık M.Gye herhangi bir talimat vermediklerini ifade ederek, bilgileri olması halinde olayı engelleyeceklerini söylediklerini ifade etti.
     Kınacılar, mahkeme heyetinin duruşmayı, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için ertelediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte doktorun bıçaklanarak öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER