Gaziantepte Ne Füze Ne Gözyaşı Mitingi

Gaziantepte Ne Füze Ne Gözyaşı Mitingi -Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: -Suriyeden Türkiyeye yönelen bir tehdit yok. Bu füzeler, bu kalkanlar Suriyeye karşı değil, asıl itibariyle İrana karşıdır


GAZİANTEP (A.A) - Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Suriyeden Türkiyeye yönelen bir tehdit yok. Bu füzeler, bu kalkanlar Suriyeye karşı değil, asıl itibariyle İrana karşıdır dedi.
     Kamalak, partisince İstasyon Meydanında düzenlenen Ne Füze Ne Gözyaşı Mitinginde yaptığı konuşmada, Türkiyede 28 NATO üssü bulunduğunu ileri sürerek, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adanaya yerleştirilecek olan patriot füzelerinin kabul edilemez bir durum olduunu belirtti.
     Büyük Ortadoğu Projesinin adım adım uygulandığını savunan Kamalak, şunları kaydetti:
     İşte bu patriotlar, Malatyaya yerleştirilen füze kalkanları BOPun yansımasıdır. Bu projeyi hazırlayanı bilemiyoruz. Gaziantepe, Kahramanmaraşa ve Adanaya yerleştirilecek patriot füzeleri kime karşı kullanılacak- Bu füzelerle kim vurulacak- ABDyi, İsraili, Almanı veya Fransızı mı- Haçlı savaşları günümüzde de devam ediyor. Ama bu savaş usta bir şekilde sürdürülüyor. İşte patriot füzeleri, füze kalkanları o savaşın bir devamı olarak ülkemize yerleştiriliyor. Suriyeden Türkiyeye yönelen bir tehdit yok. Bu füzeler, bu kalkanlar Suriyeye karşı değil, asıl itibariyle İrana karşıdır. Önümüzdeki günlerde eğer İsrail tarafından İrana bir saldırı olursa şaşmayın. Asıl hedef Türkiyedir. Türkiye, adım adım bataklığa, savaşa sürüklenmektedir. Müslümanlar birbirlerine kırdırılmak istenmektedir. Bu oyunu bozmamız lazım.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Gaziantepte Ne Füze Ne Gözyaşı Mitingi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER