Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: Milletimizin yüreği yandı, bayramı üzüntüye çevirenlere lanet olsun


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Gaziantepte meydana gelen terör saldırısını lanetlediğini belirterek Milletimizin yüreği yandı, bayramı üzüntüye çevirenlere lanet olsun dedi.
     Baybatur, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyedeki birlik ve beraberliği bozmaya çalışanların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını belirtti.
     Gaziantepte 4 çocuk 9 kişinin şehit olduğu terörist bombalı saldırı ile terörün çirkin yüzünün bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden Baybatur, şunları kaydetti:
     Acımız çok büyük ve derinden olmuştur. Bayramı zehir eden bu haince saldırıyı kınıyoruz. Terör örgütü bir kez daha çirkin yüzünü göstererek kadın çocuk demeden saldırmıştır. Şehitlerimize ve ölenlere Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Binlerce kez lanet olsun. Hainler kesinle amacına ulaşamayacaktır. Bu gün millet olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösterdik. Tüm dünya şunu iyi bilmelidir ki, binlerce yıl beden ve ruh gibi yaşayan bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bayramı üzüntüye çevirenlere ve üzüntüye boğanlara lanet olsun. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara amacına ulaşamayacaktır.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER