Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAMEK Annelik Kursu öğrencileri el işlerini sergiledi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), Eğitici Annelik Kursu öğrencileri dönem boyunca yaptıkları el işlerini sergiledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen, GAMEK öğrencileri ve ailelerinin yanı sıra dışarıdan vatandaşların da ilgi gösterdiği sergi, 3 gün boyunca ziyarete açık kaldı.
     GAMEK Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi Müdürü Hakan Taşdirek, öğrencilere yaptıkları ürünler yaptıkları için teşekkür etti.
     GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar ise istihdama yönelik iş gücüne katkıda bulunduklarını belirterek, çocuk gelişimi ve eğitiminin, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağladığını aktardı.
    
     -Şehitkamil Belediyesporun başarısı
    
     Gaziantep Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği için mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünü 65-49 yendi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyespor, potada yıldız erkekler kategorisinde yaptığı 4 maçı da kazanarak ligde ilk devrenin bitimine bir hafta kala 8 puanla zirvede yer aldı.
     Yeşil-siyahlı takımın antrenörü Cihat Yasıllıgöz, yaz döneminde tüm kategorilerde iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek, emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade etti.
     Takım kaptanı Cihan Atakan ise takıma verdiği desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     -Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankasından yardım
    
     Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası, hayırsever ile iş adamlarından aldığı destekle kıyafet, gıda ve mobilya gibi yardımlarda bulunuyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasında kayıtlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Adidas Mağazası tarafından giyecek yardımı yapıldı. Gıda Bankasına, eşofman, spor ayakkabı, kaban, bot ve çocuk kıyafetleri gibi ürünler bağışlandı.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunu makamında ziyaret eden iş adamı Talip Kanmaz, muhtaçlar için ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.
     Yardımlardan dolayı iş adamlarına teşekkür eden Fadıloğlu, aracı bir kurum olduklarını ve yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ekipleriyle sıkı şekilde çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER