Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Araban Belediyesinin altyapı çalışmaları


GAZİANTEP (A.A) - Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 3 yıllık hizmet döneminde 54 yıllık ilçeyi büyük köy görünümünden çıkarıp yaşanılabilinir kent haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.
     Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada, ilçenin ilk kuruluş mahallelerinden biri olan Yeni Altıntaş Mahallesinin hala toprak olan cadde ve sokaklarında belediyenin kıt imkanlarıyla başlattığı kilitli parke taşı döşeme çalışmasının devam ettiğini ifade etti.
     Başkan Özdemir, şunları kaydetti:
     AK Partili belediye başkanı olarak geçmiş dönemlerde 54 yılda yapılamayan belediyecilik hizmetlerini 3 yıllık dönemimizde ilçenin altyapı, park, içme suyu ve kilitli parke taşı döşeme hizmetlerinde önemli çalışmalar yapıldı. Altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Adeta bir şantiyeye dönem ilçemizde yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.
    
     -Miniklerden mezuniyet töreni
    
     Güney eğitim kurumları bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Özel Gonca Anaokulunun 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet gecesi görkemli bir törenle ve velilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, minikler tarafından hazırlanan ve semazen gösterisinin büyük alkış aldığı törende, Kafkas ve step show gösterileriyle coşan veliler Antep yöresi halk oyunları ile Çayda çıra gösterisine büyük ilgi gösterdi.
     Etkinlikte, Artvin yöresi gösterisi, Silifke yöresi halk oyunu, potpori show, zeybek ve hüdayda gösterisi velilerden büyük alkış aldı.
     Okulun müdürü Bekir Akçay, öğrencilerin alanında uzman öğretmenler gözetiminde en iyi şekilde yetiştirildiklerini ifade etti.
     Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin de yüzme yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.
     Minik öğrencileri bu güzel gösterilerinden dolayı tebrik eden Serin, 4+4+4 yeni eğitim sistemine değinerek okul öncesi eğitimin öneminden bahsetti.
     Etkinlik, yüzme yarışması ödülleri, kitap sınavı ödülleri ve havai fişek gösterisiyle sona erdi.
    
     -Veliler piknikte buluştu
    
     Özel Masal Vadisi Anaokulu velileri, geleneksel Masal Vadisi pikniğinde buluştu.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, 10 Nisan parkında bir araya gelen veliler, çocukları ile birlikte piknik yaparak eğlendiler.
     Piknikte veliler çuval yarışı, kaşıkla yumurta yarışı, top sektirme, ip atlama gibi geleneksel oyunları oynadı.
     Özel Masal Vadisi Anaokulu Eğitim Koordinatörü Esra Aktaş, veli öğrenci ve öğretmenlerle ortak olarak yapılan etkinliklerin eğitimin kalitesini yükselttiğini belirtti.
     (ZER-BAZ-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER