Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Sanko öğrencilerinin satranç başarısı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında Özel Sanko Okullarından dereceye giren 5 öğrenci, kupa, madalya ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.
     Sanko Okullarından yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde düzenlenen turnuvanın ödül töreni, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, veli ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.
     Sanko Okulları öğrencileri, farklı yaş kategorilerinde aldıkları derecelerle turnuvayı başarıyla tamamladı. 16 yaş genel kategorisinde yarışan Ahmet Turan Ünlü ve 12 yaş genel kategorisinde Asrın Balaban birinci olarak kupa, madalya ve başarı belgesi almaya hak kazandı. 7 yaş genelde yarışan Arda Çekem ikinci sıradaki yeriyle kupa, madalya ve başarı belgesi alırken, 8 yaş genelde Talu Kervancıoğlu altıncı, 12 yaş genelde İbrahim Emir Kafadar beşinci olarak madalya ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, sağlam bir altyapıyla yetişen öğrencilerinin aldıkları derecelerle bunu kanıtladığını, sanatın, sporun, sosyal çalışmaların ve akademik bilginin hep birlikte başarıyı getireceğine inandıklarını vurguladı.
     Köylüoğlu, programlarının öğrencilerin başarılı ve sağlam adımlarla yürümesini sağladığını kaydetti.
    
     -Şahinbey Belediyesi metruk binaları yıkıyor
    
     Şahinbey Belediyesi, madde bağımlıları tarafından barınak hale geldiği iddia edilen binayı yıktı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde umum güvenliği için tehlike oluşturan binaların yıkıldığı belirtildi. Madde bağımlılarının kullandığı iddia edilen Karayılan Mahallesindeki evin metruk yapı imar yönetmenliğinin 38. maddesi gereğince yıkıldığı kaydedildi.
    
     -Anadoluya Yolculuk Sergisi
    
     Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Cenani Konağında Anadoluya Yolculuk konulu sergi açtı.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, serginin 30 Ekime kadar gezilebileceği belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, yalıtılmış bir üniversite anlayışından daha öte, topluma her alanda katma değer üreten, sanayiden soysal projelere kadar topluma katkı sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz - Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER