Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahibey Belediyesi 600 aileye et dağıttı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 600 aileye et dağıtımı yaptı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı öncesi 4 kiloluk paketlerde toplam 2 ton 400 kilo et dağıtıldığı bildirildi.
     Et dağıtımının belediye bünyesinde hizmet veren Şehit Er Zeynel Direkçi, Hasip Dürri, Beydilli Hatice Belgin ve Fırat sosyal tesislerinde yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şefkat Mağazası ve Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve dayanıklı tüketim malları dağıtıldığını, bunların yanı sıra iki ayda bir de et dağıttıkları ifade etti. Ramazan ayı içinde 8 ton et dağıttıklarını hatırlatan Tahmazoğlu, Kurban Bayramı öncesinde de sosyal tesislerde 600 aile et dağıttıklarını kaydetti.
    
     -Polisler, çocuk yuvasını ziyaret etti
    
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı dolayısıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocukları ziyaret etti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ziyaret kapsamında çocuklarla bir süre vakit geçirildiği belirtildi. Ziyaret kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler verildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER