Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAMEK öğrencileri arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) öğrencileri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, GAMEKe bağlı Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi ile Eğitime Destek Kursları öğrencileri arasında yapılan turnuvayı, İngilizce Kursu öğrencisi Yunus Çankaya kazandı.
     Çankaya, madalyasını Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyoldan aldı.
     Finalde ikinci olan Cumhuriyet Kurs Merkezi öğrencisi Cihangir Arıka madalyasını Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mahmut Tezel, üçüncü olan Eğitime Destek Kursu öğrencisi İsmail Alkana da GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar verdi.
    
     -İl müdürleri Gaziantepte toplanacak-
    
     Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından iller arasında koordinasyonu sağlamak ve spor hizmetlerinin daha verimli hale getirmek amacıyla bölge il müdürleri Gaziantepte toplanacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, düzenlenecek Hizmet İçi Eğitim bilgilendirme toplantısına Adana, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri katılacak.
     Toplantıda, Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği Daire Başkanı Zübeyt Aydın, Spor Hizmetlerinde Hukuki alt yapı konulu sunumda kurum müdürlerine bilgi verecek.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan da, toplantının Gaziantepte yapılmasının şehir için bir kazanç olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER