Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediye Gençliksporlu iki sporcu U-21 Bölge Karmasına davet edildi


GAZİANTEP (A.A) - Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübünde iki sporcunun U-21 Bölge Karmasına davet edildiği bildirildi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, futbolcu Oğulcan Dinç ile kaleci Barış Korkmaz, Antalyada gerçekleştirilecek U-21 Bölgeler Arası Futbol Turnuvası için Adana bölge karmasına davet edildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp başkanı Mehmet Demirbaş, değişik branşlarda bir çok sporcunun milli takımlara davet edildiğini belirtti. Son olarak 2 futbolcusunun U-21 Bölge Karmasına davet edildiğini vurgulayan Demirbaş, şunları kaydetti:
     Sporcularımızın bu başarısı bizlere onur ve gurur vermiştir. Bu gurur aynı zamanda Gaziantep ve Şahinbeyindir. Daha çok sporcumuzu milli takımlara göndermeyi hedefliyoruz.
    
    
     -AGDden Mekkenin Fethi programı
    
     Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep Şubesince Mekkenin Fethi ve Gaziantepin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümleri dolayısıyla program düzenlendi.
     AGDden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonundaki programda konuşan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar, Mekkenin Fethi hakkında bilgi verdi.
     Yeni yılın nimet ve fırsat olduğuna dikkati çeken Akpınar, şunları kaydetti:
     Fetih, gönüllerdeki ve beyinlerdeki örtülerin açılmasıdır, hakikat yolunun önünün kaldırılmasıdır. Fatihin ahlakıyla, Akşemsettinin ilmiyle kuşanmadıkça fetihleri yapamayız. Fethin gayesi Allah rızası ve dininin tebliğidir. Fetih dış surları kısmen yıkmış ama şehri inşa ve imar etmiş, insanlara İslamı açmıştır.
     Program, Kuran-ı Kerim tilavetiyse sona erdi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan-Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER