Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -TDPden engelli öğrenciye destek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) ekipleri, mağduriyet yaşayan engelli öğrencinin okuluna engelli tuvaleti yaptırdı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilköğretim 3. sınıfta eğitim gören engelli bir öğrencinin okulda engelli tuvaleti bulunmadığını öğrenen TDP ekipleri, okulda kaldığı süre içinde tuvalet ihtiyacını gideremediğini tespit ettiği öğrenciye destek verdi.
     Yaklaşık bir ay süren çalışmanın ardından, Şehitkamil Belediyesinin katkılarıyla okula engelli tuvaleti yaptırıldığı bildirildi.
    
     -Atalay Erdoğan Aile Sağlığı Merkezinde düzenleme
    
     İslahiyede, Atalay Erdoğan Aile Sağlığı Merkezinin çevre düzenlemesi ve tamiratı yapılıyor.
     Beyler Mahallesi, İstasyon Caddesinde 2002 yılında avukat Levent Erdoğan tarafından yaptırılan Atalay Erdoğan Aile Sağlığı Merkezinin çevre düzenlenmesi ve tamiratı, yine hayırsever Levent Erdoğan tarafından yapılıyor.
     İslahiye Toplum Sağlığı Merkezi olarak da hizmet sunan merkezin bina içi ve dışının sıva ve boyaları yapılırken çevre düzenlemesi, bahçe içine parke döşemesi, otomatik kapı, kamelya, araç park yeri, çimlendirme gibi tüm eksiklikleri de Erdoğan tarafından karşılanıyor.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek - Kaan Bozdoğan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER