Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyesinin Aile Okulu seminerleri başladı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, son zamanlarda artan boşanma olaylarının önüne geçebilmek ve bireylerin daha mutlu bir yuva kurabilmelerini sağlamak amacıyla Aile Okulu Seminerlerinin ilkini gerçekleştirdi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) gerçekleşen seminerde, insanlara farkındalık konusunda bilgiler veren psikolog ve psikoterapist Mehtap ile Sefer Kayaoğlu, mutlu olabilmenin yollarını anlattı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Sefer Kayaoğlu, ilk defa böyle bir uygulama yapıldığı için insanları çok fazla sıkmadan sadece hizmetlerle ilgili bilgi verdiklerini belirterek, semineri oyunlar oynayarak gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Seminere Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdülcebbar Özkara, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     -Arabanda mavi kapak kampanyası engelli genci sevindirdi
    
     Arabanda, Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği tarafından yürütülen Mavi Kapak Kampanyası kapsamında 21 yaşındaki bedensel ve zihinsel engelli Umut Şekere tekerlekli sandalye hediye edildi.
     Araban Devlet Hastanesi personellerinden Ebe Özlem Turan, yaptığı açıklamada, sürdürdükleri Mavi Kapak Kampanyası kapsamında, hastane personeli tarafından toplanan mavi kapakları, Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneğine gönderdiklerini, karşılığında tekerlekli sandalye aldıklarını belirterek, Şeker ailesinin 2 çocuğundan birisi olan 21 yaşındaki Umut Şekerin doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olduğunu ve tekerlekli sandalyesine ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Umutu evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi teslim ettik. Kampanyaya katılan hastane yönetici ve personellerine teşekkür ederim dedi.
     Umut Şekerin babası Vakkas ile annesi Celiyle Şeker, engelli oğullarına tekerlekli sandalye hediye ettikleri için ebe Turan ve beraberindekilere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan - Mahmut Bazlama
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER