Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyespor, Genç Erkekler Basketbol Liginde şampiyon oldu


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyespor, Gaziantep Genç Erkekler Basketbol Liginde şampiyon oldu.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, final serisi ikinci maçında Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan yeşil-siyahlı kulüp, rakibini 68-55lik skorla geçerek şampiyon oldu.
     Şehitkamil Belediyespor, bu sonuçla Genç Erkekler Anadolu Şampiyonasına doğrudan katılma hakkı elde etti.
     Kulüp antrenörü Bülent Erdoğan, sezon başında belirledikleri hedeflere ulaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
    
     -Kazada yaralanan kişiye akülü araç-
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Osmaniyede bir trenin çarpması sonucu iki ayağını kaybeden İsmail Kılıça akülü araç hediye etti.
     Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyarette, sorunlarını dinlediği Kılıça akülü araç hediye ederek, şifa diledi.
     Kılıç da akülü araç hediye eden Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     -Özel Sanko okullarının başarısı-
    
     Özel Sanko İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Mobil Eğitim Sağlık ve Kültür Projesi (MOBEKAP) Satranç Turnuvasında 7 kategoride ödül aldı.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Valiliği, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Primer Hastanesi, Özel Sanko Okulları, Güney Eğitim Kurumları ve Gaziantep Satranç İl Spor Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen turnuva, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.
     Turnuvada Özel Sanko Okulları 7 kategoride ödül aldı. Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Satranç İl Temsilcisi Fatih Ekinci, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı ve Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nihat Okuducu katıldı.
     Özel Sanko Ortaokulu Yıldız Erkekler Kort Tenisi takımı da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Kort Tenisi müsabakalarında il birincisi oldu.
     Gaziantep Tenis Atıcılık Spor Tesislerinde yapılan müsabakada, Amir Ali Nakıpoğlu, Adilhan Ataoğlu ve Berkay Yenerden oluşan Özel Sanko Ortaokulu, rakiplerini geçerek takım olarak il birinciliğini elde etti.
     Özel Sanko Ortaokulu Müdürü Handan Şahintaş, antrenmanlarını disiplinli ve sitemli bir şekilde yürüten sporcuların, teniste ilk defa şampiyonluk elde etiğini kaydetti.
    
     -SGK İl Müdürü Uzun, GSOyu ziyaret etti-
    
     Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlunu ziyaret etti.
     GSOdan yapılan açıklamaya göre, kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren Uzun, GSOnun yeni hizmet binasının da hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenleri tebrik etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da sigortalı çalışmanın önemine vurgu yaparak, il müdürü Uzuna teşekkürlerini sundu.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan - Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER