Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Keman ve piyano konseri verildi


GAZİANTEP (A.A) - Keman virtüözü Cihat Aşkın ve piyanist Canan Gürmen, Gaziantepte sahne aldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Aşkın ve Gürmen, Onat Kutlar Salonunda verdiği konserde, klasik batı müziği ve Anadolu ezgilerine yer verdi.
     Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, genel sekreter yardımcıları İbrahim Evrim, Cengiz Ağar, Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Derya Güzelbey ve çok sayıda davetli katıldı.
     Konser sonunda Güzelbey ve eşi Derya Güzelbey, günün anısına sanatçılara Gaziantepe özgü el işlemesi bakır tabak hediye etti.
    
     -Naci Topçuoğlu MYOda yabancı dil kursları-
    
     Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu (MYO) bünyesinde yabancı dil kursları açılacak.
     Yüksekokuldan yapılan açıklamaya göre, kurslarda Çince, Rusça, Arapça dillerinde eğitim verilecek. Kurslar her bir dil için 15 hafta, 90 saat sürecek ve haftada iki gün ders verilecek.
     Dersler çalışanların mesai saatlerinde sıkıntı yaşamaması için 18.00-21.00 saatleri arasında yapılacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Naci Topçuoğlu MYO Müdürü Prof. Dr. Cahit Bağcı, yoğun ilgi gören kursların üniversite-sanayi işbirliğini güçlendireceğini belirtti.
    
     -YGSye girecek öğrencilere teleferik bedava-
    
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, cumartesi günü Yükseköğretim Giriş Sınavına (YGS) girecek öğrencilerin sınav giriş belgeleriyle Şahinbey Parkındaki teleferikten ücretsiz yararlanabileceğini belirtti.
     Tahmazoğlu, Öğrencilerin aylardır sıkı bir şekilde sınava hazırlandıklarını, onların streslerini dağıtmak için böyle bir uygulamaya karar verdiklerini belirterek, gençlere sınavda başarılar diledi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER