Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Engelli basketçiler play-offu garantiledi


GAZİANTEP (A.A) - Garanti Bank Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol takımı play-offa çıkmayı garantiledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, deplasmanda Mardin Kızıltepe ile karşılaşan takım, maçın ilk periyotunu 26-11, ikinci periyotunu 50-20 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü elden bırakmayan mavi-beyazlı ekip, üçüncü periyotu 76-30 önde kapadı. Baskılı oyunu elden bırakmayan Büyükşehir, maçı 100-38 kazanmasını bildi.
     Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol takımı, bu sonuçla mücadele ettiği D grubundan play-offa katılmaya hak kazandı.
    
     -Klasik Türk Sanat Müziği Konseri
    
     İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Mehmet Aykanat, klasik Türk sanat müziği konseri verileceğini bildirdi.
     Aykanat, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun 1986 yılında dönemin Gaziantep Valisi ve İçişleri Bakanı Muammer Güler ve eski devlet bakanlarından Hasan Celal Güzelin desteğiyle Dr. Şükrü Keçeci ve arkadaşları tarafından kurulduğunu anımsattı.
     Koronun bugüne kadar klasik Türk sanat müziğinin yaşatılması ve vatandaşlara sevdirilmesi için konser ve etkinlikler düzenlediğini ifade eden Aykanat, bu çalışmalarına devam eden koronun 24 Nisan Çarşamba günü Zeugma Kültür ve Kongre Merkezinde konser vereceğini duyurdu.
     Aykanat, konsere vatandaşları davet etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER